“Op termijn wil ik graag doorgroeien tot filiaalmanager.”

Met drie jaar ervaring in de branche, begon Thomas De Kerpel als verkoper bij Adrem Keukens. “Een keuken is een bijzonder product, dat je opbouwt van nul tot iets fenomenaals”, aldus Thomas, die zich helemaal thuis voelt bij Adrem.

medewerker-adrem-keukens

Als netwerker pur sang kent Thomas zaakvoerder Michiel Steenbeke al enkele jaren. “Tijdens mijn studententijd was ik praeses van studentenvereniging Moeder Meetjesland”, vertelt Thomas. “Ongeveer 4 à 5 jaar geleden haalde ik Adrem Keukens binnen als sponsor van onze studentenclub. Zo leerde ik Michiel kennen. De samenwerking met onze studentenclub bleef steeds goed verlopen. Later liep ik hem via mijn werk in de branche nog enkele keren tegen het lijf op beurzen. Het stond dus al een beetje in de sterren geschreven dat ik hier ooit nog eens aan de slag zou gaan. Het eerste deel van het sollicitatiegesprek vond plaats bij Michiel thuis en verliep dan ook heel ongedwongen en succesvol.”

Net als iedereen bij Adrem heeft Thomas De Kerpel een ongelooflijke passie voor keukens. “Samen met de klanten ga je op zoek naar een keukenoplossing waarvan het eindresultaat 20 à 30 jaar in hun woning zal staan”, zegt Thomas. “Je begint daarbij telkens van nul en bouwt steeds opnieuw iets heel moois op. Wanneer je dan achteraf een foto ziet van de piekfijn afgewerkte keuken, dan geeft mij dat telkens een heel warm en tevreden gevoel.”

Eigen plaatsingsdienst

“Het feit dat we bij Adrem Keukens beschikken over een eigens plaatsingsdienst, heeft als voordeel dat we de werken heel nauwgezet kunnen opvolgen”, zegt Thomas. “Adrem kan daardoor steeds heel kort op de bal spelen. Bovendien krijgen plaatsers steeds voldoende tijd om de plaatsing perfect uit te voeren. Ze staan niet onder tijdsdruk, wat het eindresultaat ten goede komt,” aldus nog Thomas, die momenteel zoveel mogelijk productkennis opdoet om in de toekomst hopelijk de verantwoordelijkheid van een Adrem filiaal voor zijn rekening te kunnen nemen. “Op termijn wil ik graag doorgroeien tot filiaalmanager”, klinkt het ambitieus.

Work hard, play hard

De collegiale en ongedwongen sfeer bij Adrem wordt ook door Thomas ervaren. “Hoewel het er eerder los aan toegaat, wordt er wel degelijk heel hard gewerkt. Het ene moment worden er grappen uitgehaald en 5 minuten later is iedereen weer super gefocust aan de slag. Het motto ‘Work hard, play hard’ is hier echt wel van toepassing. En je krijgt als medewerker heel veel vrijheid. Wanneer een bepaald werkje niet goed opschiet, laat je het liggen en doe je even wat anders. Op die manier blijf je steeds sterk gemotiveerd. Ik werk hier enorm graag en ben als jonge gast echt heel dankbaar en trots dat ik bij Adrem Keukens mocht beginnen.”