Moderne Keuken

Keukendeuren en ladefronten die de toon zetten

De afwerking van je keukendeuren en ladefronten speelt een belangrijke rol bij de algemene uitstraling van je keuken. Droom jij van een moderne, landelijke, Scandinavische, greeploze, houten, ecologische of leefkeuken? Met de juiste keukenkastdeuren maak je de look hélemaal af. De keukenadviseur van Adrem Keukens maakt je graag wegwijs in de verschillende materialen, diktes en patronen.

Keukendeuren en ladefronten bij Adrem Keukens

Het ruime aanbod van materialen, diktes en patronen in de keukenfronten maakt het je mogelijk om een keuken 100% op jouw maat samen te stellen. Een blik op de verschillende mogelijkheden:

Materialen

Keukendeuren en ladefronten zijn beschikbaar in deze materialen:

  • laminaat
  • melamine
  • hoogglanslak
  • matte lak
  • poederlak
  • kunststof
  • fineerhout
  • massief hout
  • glas

Diktes

Een keukenkast bestaat uit 2 delen. Het corpus enerzijds is de kast zelf, al dan niet met schappen erin verwerkt. Die bestaat doorgaans uit spaanderplaten bedekt met kunststof. De dikte van die platen bedraagt bij Adrem Keukens 18 of 19 mm. De corpussen hebben dikke, geschroefde ruggen.

Het keukenfront anderzijds wordt tegen het corpus gemonteerd en bepaalt de algemene uitstraling van je keuken. Bij Adrem Keukens kiezen we steevast voor stevige keukendeuren, met het oog op duurzaamheid, degelijkheid en kwaliteit.

Patronen

Tot slot kan je je keukendeuren nog verder personaliseren met ‘patronen’. Mag het iets meer zijn dan een vlak front, dan kan je kiezen voor een reliëf op het oppervlak van de deuren. Bij Adrem Keukens verwerken we alle patronen, zoals een kaderfront, front met verticale of horizontale groef, raamfront, toogfront of cassettefront.

1188

Een bijpassend werkblad

Durf je keukendeuren te combineren met je werkblad. Hout is bijvoorbeeld zo’n alleskunner waarmee je nooit de mist in gaat. Breng massief houten keukenkasten samen met graniet, composiet, keramiek, dekton of kies voor een werkblad in blauwe hardsteen, laminaat, volkern, inox of massief hout en je komt ongetwijfeld tot een stijlvol resultaat. Kom langs in een van onze showrooms of neem een kijkje naar enkele realisaties en ontdek zelf de verrassende combinaties.

1185

Keep it simple

Is een minimalistische keuken helemaal jouw ding? In een vroege fase van je keukenontwerp kan je bepalen waar welke keukentoestellen gepositioneerd zullen worden en of je ze al dan niet achter je keukenkastdeuren wilt verwerken voor een cleane look.

Je kan de strakke lijn ook doortrekken naar de ‘handgrepen’ (of juist niét). Greeploze keukens vinden steeds vaker hun weg naar onze woningen en dat is geen toeval. Bij Adrem Keukens kan je alle materialen kiezen voor je greeploze keukenfronten.