Moderne keukens met strakke lijnen en gewaagde contrasten

Is een moderne keuken jou op het lijf geschreven? Kies bij een keukenrenovatie of een compleet nieuwe keuken voor een strak lijnenspel. Veel opbergruimte, greeploze kasten, geïntegreerde handgrepen en naadloze werkbladen zorgen voor een minimalistische en cleane look. Vaak kiest men voor mat zwarte keukens of witte keukens in hoogglans of moderne keukens met hout, maar je kan net zo goed stoere, robuuste of natuurlijke materialen combineren voor meer contrast of een specifieke kleur aanvragen. Laat je creativiteit de vrije loop!

De indeling van je moderne keuken

Een moderne keuken is pas modern met een doordachte keukenopstelling. Ieder heeft zijn manier om door de keuken te bewegen. Waar wil jij de spoelbak, waar doe je graag de voorbereidingen, waar komt de kook- en bakzone, waar wil je je voorraad bewaren en waar wil je alles kunnen opbergen? Vind jij een moderne keuken met kookeiland wel handig of gaat je voorkeur naar een hoekkeuken, L-keuken of U-keuken? Alles is mogelijk bij Adrem Keukens.

Afspraak maken

Moderne Keuken
Moderne Keuken
Moderne Keuken

Innovatieve keukentoestellen

Samen met onze adviseur denk je ook na over de keuze en positionering van keukentoestellen op basis van jouw manier van koken. Welke toestellen wil je gebruiken, welke mogen gezien worden, welke wil je binnen handbereik en welke steek je liever weg? Kies voor toestellen op jouw kookniveau en verwerk de nodige keukentoestellen in de kasten voor een strakke, moderne keuken.

Enkele must haves voor een moderne keuken

Wil je een keuken die mee is met z’n tijd? Bij moderne keukens zie je vaak de volgende elementen:

 • een kokendwaterkraan
 • een messing keukenkraan
 • een zwarte spoelbak
 • design stopcontacten
 • statement lampen
 • een doordacht lijnenspel
 • dunne werkbladen
 • werkbladen in marmerlook
 • greeploze kasten
 • een dampkap in je werkblad
 • slimme opbergmogelijkheden
 • on-trend kleuraccenten
1180

Eigentijdse materialen

Hoe je jouw smaakvolle stijl écht weergeeft in je nieuwe keuken? Met de juiste materialen en details! Het aanbod is eindeloos, maar voor zowel keukenfronten, werkbladen, kranen en spoelbakken bestaan er zowel betaalbare als luxueuze materialen. Bij Adrem Keukens houden we het bovendien niet enkel bij ‘mooi’. We denken ook na over de praktische kant en zorgen ervoor dat jouw moderne keuken ook onderhoudsvriendelijk is.

Doe alvast enkele ideeën op

Je keuken is het hart van je woning. Er wordt niet enkel gekookt, maar ook gelééfd. Maak er dus een plekje van waar je je echt thuis voelt. Neem een kijkje naar onze reeds gerealiseerde keukens of kom langs in een van onze toonzalen en laat je inspireren.

Zo gaan wij te werk

Adrem Keukens is jouw onestopshop voor alles wat met je keuken te maken heeft. Dat wil zeggen dat we alles voorzien, van vloer tot plafond en alles ertussenin. Zo realiseren wij jouw droomkeuken:

De eerste kennismaking

Je zit voor de eerste keer samen met onze adviseur. Je komt langs in een van onze toonzalen of onze adviseur komt bij jou thuis. Hij luistert naar al je wensen, voorkeuren en verwachtingen voor jouw keuken. Jullie bespreken samen de verschillende opties en bepalen o.a. de keuze van materialen, toestellen en sanitair. Vervolgens trachten we de volledige ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en implementeren we alle gekozen elementen, toestellen en kasten.

De opmeting

Onze professionele opmeter maakt een afspraak en komt langs voor de opmeting van je keuken. Dat is belangrijk voor de plaatsing van de keuken zelf, maar ook voor eventuele voorbereidingswerken, zoals de plaatsing van leidingen en/of aansluitpunten.

De detailbespreking en bevestiging

Bij de volgende stap tekent onze interieurarchitect alles in detail uit. Daarna nodigen we jou uit om het 3D-plan te komen bekijken en eventuele wijzigingen aan te brengen. Van zodra alles op punt staat, ontvang je het technische plan en de detailplanning van je keuken. De definitieve plaatsingsdatum wordt vastgelegd en afhankelijk daarvan gaat je keuken in productie.

De plaatsing

Vervolgens komt ons interne plaatsingsteam bij jou langs. We gebruiken uitsluitend degelijk werkmateriaal en behandelen alle materialen met respect. We zorgen voor een vakkundige plaatsing en toestellen en sanitair worden meteen aangesloten en getest.

Onze service na verkoop

Heb je nog een vraag voor ons? Naast onze oerdegelijke plaatsing is onze naservice de kers op de taart en daar zijn we fier op! Het team van Adrem Keukens staat steeds voor je klaar.