zwarte keuken

Functioneel keukenbeslag in de stijl van je keuken

It’s all in the details! En zeker als het om je keukenbeslag gaat. Handgrepen en –knoppen maken of kraken de stijl van je keuken. Kies ze dus helemaal in lijn met je moderne, landelijke, Scandinavische, houten, ecologische of leefkeuken! Maar ook ín je kasten en lades heb je keukenbeslag nodig. En daar treedt dan weer de functionaliteit op de voorgrond. De keukenadviseur van Adrem Keukens begeleidt je doorheen het enorme aanbod van meubelbeslag voor je keuken.

Moderne keuken
Marmer keuken
Marmer keuken

Keukenbeslag op maat van jouw keuken

De keuken wordt steeds meer het centrale punt van de woning. Redenen in overvloed dus om voor een efficiënte inrichting te gaan. Denk daarbij grondig na over jouw kookgewoontes. Wat heb je binnen handbereik nodig tijdens het koken of wat mag er wat dieper in de kast? Op basis daarvan bepalen we waar welke kasten en lades komen en welk keukenbeslag daarvoor nodig is.

Een overzicht:

  • handgrepen en -knoppen
  • klapdeursystemen
  • ladesystemen
  • scharniersystemen
  • geleiders
  • carrousels
  • Le Mans-systemen

Meer inspiratie nodig?

Veel handgrepen kunnen zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden, wat voor een compleet verschillend resultaat zorgt. Ook de keuze in het materiaal van je meubelbeslag kan de indruk van je keuken helemaal veranderen. Denk maar aan de klapdeur-, lade- en scharniersystemen die zichtbaar worden als je je kasten of lades opentrekt. Laat je je graag wat inspireren? Neem een kijkje naar onze realisaties of kom langs in een van onze keukenwinkels.

1269

Liever geen zichtbaar keukenbeslag?

Je ziet het niet meteen, maar ook voor de greeploze keuken is er meubelbeslag vereist. Dan speelt het design niet zozeer een rol, maar krijgt de functionaliteit alle aandacht. Dankzij de intelligente bewegingstechnologieën van Blum en Grass open je je klapdeuren, deuren en lades door middel van een klein tikje met de hand, knie of heup. Dat kan met een elektrisch of mechanisch systeem of een combinatie van beide.