Helemaal hygge met onze Scandinavische keukens

Scandinavische keukens zijn ook hier al helemaal ingeburgerd. We kunnen ons wel vinden in dat hygge-leventje. Onze interieurs moeten knus en gezellig zijn, zonder in te boeten aan esthetiek en functionaliteit. De adviseurs van Adrem Keukens luisteren naar jouw wensen, voorkeuren, verwachtingen en ideeën en ontwerpen samen met jou een keuken, helemaal op jouw maat.

Je keukenindeling

Het is bewezen dat de inwoners van Scandinavische landen het gelukkigste zijn. Laat dat nu net onze hoofdprioriteit zijn bij het bouwen van onze keukens: dat jíj gelukkig bent met het resultaat. Net daarom vragen we wat jij belangrijk vindt tijdens het koken. Waar bereid je graag je maaltijden voor, waar komt de spoelbak, kook- en bakzone en waar wil je alles kunnen opbergen? Op basis daarvan krijgt de indeling van je keuken vorm. Het kan zijn dat een keuken met kookeiland jou op het lijf geschreven is, maar ook onze hoekkeukens, L-keukens of U-keukens kunnen helemaal op jouw maat ontworpen worden.

1238

Hou het clean met inbouwtoestellen

Less is more, dat is zowat hét hoofdkenmerk van Scandinavische keukens. Zoveel mogelijk keukentoestellen worden verwerkt en ingebouwd in kasten, om een cleane, minimalistische keuken te bekomen. Samen met de adviseurs van Adrem Keukens achterhaal je welke toestellen perfect bij jou passen, over welke technologische snufjes ze beschikken en waar ze het best geplaatst worden.

1242

Licht, natuurlijk en duurzaam

Eveneens typerend voor Scandinavische keukens zijn de materialen. Vaak wordt er voor witte keukens gekozen. In Scandinavische landen is het voor het grootste deel van het jaar donker en lichte kleuren reflecteren het natuurlijke licht beter.

Daarnaast komt er ook veel hout terug in deze keukens, het liefst zo onbewerkt mogelijk. Huizen worden er efficiënt en milieuvriendelijk gebouwd met ecologische technieken en materialen en dan is hout een uitstekende, duurzame optie.

Laat je inspireren door onze Scandinavische keukens

Wil je graag nog even de verschillende mogelijkheden bekijken en inspiratie opdoen? Klik snel door naar onze gerealiseerde keukens of kom langs in een van onze toonzalen. Samen creëren we een op maat gemaakte keuken, helemaal volgens jouw wensen.