Adrem keukens-132

Ontmoet Medar: Eeklo’s
favoriete mascotte en alom
geliefde BE (Bekende
Eeklonaar)!

In de bruisende straten van Eeklo is er één figuur die onmiskenbaar de harten van jong en oud verovert: Medar, de vrolijke mascotte wiens aanwezigheid elk evenement verandert in een feestje. Niet
zomaar een vriendelijke verschijning, Medar is uitgegroeid tot een echte BE – een Bekend Eeklonaar wiens roem de grenzen van onze stad heeft overschreden.

Van sprankelende schoolfeesten tot spannende toernooien en betoverende bedrijfsevenementen, Medar is de ziel van elke samenkomst. Zijn geheime kracht? Een onuitputtelijke voorraad energie en een hart zo groot als Eeklo zelf, waarmee hij elk evenement tot een onvergetelijke ervaring maakt.

Medar als speciale gast op je volgende evenement hebben? Jouw wens kan zomaar werkelijkheid worden! Een simpele aanvraag via het onderstaande formulier is alles wat nodig is om de magie van Medar naar jouw evenement te brengen.

  • Wij ontvangen graag meer informatie over het evenement, inclusief de datum en de duur ervan.

Ontdek hieronder alle avonturen van Medar.

Laat je inspireren door de vreugde die hij overal brengt, Medar wacht op jouw uitnodiging om samen nieuwe herinneringen te creëren!

Adrem keukens-146

Medar was in Spanje, Olé!

Samen met Medar vlogen we naar de Spaanse zon! Onze eerste halte was een bezoek aan onze leverancier Neolith. Daar kregen we veel informatie over de nieuwste werkbladen en het productieproces.

Na dit leerzame bezoek zijn we naar een keramiekmuseum gegaan, waar we de kunst en geschiedenis van keramiek hebben bewonderd. Daarna was het tijd voor Medar om een agua de Valencia te proeven, dus reden we met hem richting Valencia, waar we ook een teambuilding deden.

Nu Medar een kleurtje heeft gekregen en meerdere siësta’s heeft gehouden, is hij helemaal klaar voor zijn volgende avontuur.

Hasta la próxima! 

Medar op de Ronde van Vlaanderen 2024!

Ook dit jaar trok Medar zijn Belgische coureurjas aan om te supporteren. Medar is echt gebeten door de koers en bij iedere kans die hij krijgt, grijpt hij die.

Adrem keukens-131
Adrem keukens-121

Medar op school!

Medar heeft toezicht gehouden op College ten Doorn. In samenwerking met het PTI (nu bekend als Richtpunt campus Eeklo) en CVO Groeipunt, hebben we onze krachten gebundeld voor een inspirerend project. De leerlingen van het volwassenenonderwijs hebben samen met ons Adrem-team een prachtige nieuwe leskeuken gerealiseerd in College ten Doorn. Deze keuken is niet zomaar een keuken; het is een meesterwerk, gecreëerd door enthousiaste leerlingen onder de deskundige begeleiding van onze medewerkers Odin en Thibaut. En uiteraard alles onder het alziend oog van Medar.

Een perfecte mix van onderwijs, vakmanschap en lokale samenwerking!

Bis Beurs 2023 was een hit en Medar was erbij!

Het was een plezier om zoveel nieuwe gezichten te ontmoeten en tijd door te brengen met oude bekenden. Maar blijf alert! Medar is nog lang niet klaar voor een winterslaap! Volg onze pagina voor de spannende avonturen die nog komen en laat ons weten wat jouw favoriete moment was met Medar op de Bis Beurs.

Bis Beurs 23_Adrem Keukens-4 kopie
Adrem keukens-64

Le départ de Medar 2.0

Medar vertrok op 11 juli naar een nieuw avontuur! Le départ de Medar 2.0, het was terug tijd om, net zoals vorig jaar, nieuwe herinneringen te maken tijdens de Tour de France. Medar heeft de tijd van zijn leven in La Douce France. Samen met de vele supporters en toevallige voorbijgangers geniet hij van zijn avonturen in Frankrijk. Volg hier en op onze social media kanalen zijn verdere avonturen in Frankrijk!

Medar deelde prijzen uit tijdens de Tour de France 2023!

Tijdens de Tour de France van 2023 reikte Medar prijzen uit aan deelnemers. Als je hem op tv tijdens de tour zag, kon je meedoen aan de actie door een sms te sturen. De twaalf geselecteerde inzender won een mobiele airco van AEG. Hieronder vindt u de namen van de gelukkige winnaars.

Adrem keukens-60
Winnaars:
  1. Fabienne De Noose
  2. Pascal Van Dorpe
  3. Kathleen Bastiaens
  4. Dirk Van Hoye
  5. Christelle De Storme
  6.  Fam. Smet – Van Lent
347395521_848680093340136_2719657021254916270_n

Medar gaat in de douch

Aftellen naar de Tour de France!!! Medar heeft alvast gedoucht en bereidt zich helemaal voor op zijn reis naar Frankrijk! Hij kijkt er enorm naar uit om dit jaar terug samen met jullie te supporteren.

Medar was van de partij op de Bis Beurs van 2022!

Wat was het toch een leuke uitstap voor Medar, want hij mocht met vele onder jullie selfies nemen.  De beurs is achter de rug en hij is momenteel aan het genieten van wat rust. Maar volg deze pagina zeker, want hij zal zich terug klaarmaken voor het volgende avontuur.

311150243_1029718111055734_241511045948801882_n
Adrem keukens-35

Le départ de Medar

Waw, Medar heeft een ongelooflijke tijd beleefd tijden de Tour De France en zoals wij het noemen Le Départ De Medar! Hij heeft heel wat bezoekers tijdens zijn tour in La Douce France ontmoet. Van vaandeldragers tot spontane passanten die op de foto gingen. We blikken tevreden terug en kijken al uit naar het volgende avontuur!

Batibouw

Onze Medar was aanwezig op Batibouw 2022! Na zijn beursdeelname in hartje Brussel is Medar toe aan een welverdiende rustpauze. Wanneer zijn batterijen terug opgeladen zijn zal hij snel terug vertrekken op zijn nieuw avontuur.

Medar op Batibouw
Medar op Batibouw
Medar op Batibouw
Medar op Batibouw
Medar op Batibouw

Médar op de avondmarkt

Het 50-jarig bestaan van de avondmarkt in Eeklo werd letterlijk en figuurlijk overschaduwd door onze grote vriend en hij zag dat het goed was. Zoals aangekondigd kwam de reus met 2 primeurs: in samenwerking met Confiserie Geldhof maakte hij een variant op de Gentse Neuzekes, namelijk de “Adremse Reuzekes”. Ze zullen in overvloed aanwezig zijn in onze showrooms en op onze events. Wanneer we ze verkopen dan schenken we de opbrengst aan een goed doel. De tweede primeur is de Adremse Reus, een L’argoante biertje met een Adremse-twist.

Onze mascotte gaat in bad

Médar is momenteel aan het genieten van een bad, hij zal binnenkort een nieuwe sokkel krijgen en op 1 mei zal hij officieel ingehuldigd worden op het gemeenteplein van Eeklo. Hou deze pagina in het oog want Médar beloofde ons met 2 primeurs uit te pakken op 1 mei.

Medar De Reus van Adrem Keukens

Op zoek naar een naam

We lanceerden een oproep aan alle mensen die Adrem Keukens een warm hart toedragen. Help ons met het bedenken van een goede naam voor onze mascotte. We ontvingen meer dan 3000 inzendingen met namen zoals Ollekebolleke, Ademo, Danny, enz. Iemand maakte zelfs een trip over de avonturen van onze reus. Na 3 uur vergaderen waren we er eindelijk uit, de naam van de reus zou ‘Médar’ worden, een anagram van ‘Adrem’.

Er was eens…

De Reus werd in 2000 gemaakt door de Italiaanse kunstenaar Marco Boggio Sella voor het Gentse kunstproject Over the edges. Na afloop van dit project belandde de reus in de opslag van het Smak, waar het op een gegeven moment weg moest op vraag van de brandweer, de reus bleek in de weg te staan van een branddeur. Het vond een tijdelijk onderkomen als tuinkabouter in een tuin van een bloemist in het Meetjesland, maar de plaatselijke dienst stedenbouw besloot dat het enorme ding een bouwovertreding vormde. Zaakvoerder Hervé Missiaen van heftruckbedrijf HM International kreeg vervolgens het beeld in het oog, kocht het aan en zette het in de voortuin van zijn bedrijf langs de E17. Tot hij in 2013 in brand gestoken werd, de vandalen werden nooit gevat. Missiaen liet hem toen opnieuw bouwen. In 2022 vond de Reus een nieuwe thuis bij Adrem Keukens.

Medar De Reus van Adrem Keukens

Je kan Médar volgen via onze Facebook en Instagram pagina’s
Voor samenwerkingen: medar@adremkeukens.be