“De droom van klanten waarmaken, mooier wordt het toch niet?”

Het team van Adrem Keukens bestaat uit 36 medewerkers en dat aantal stijgt regelmatig, vaak met jonge en enthousiaste mensen. En wanneer gepeild wordt naar wat die nieuwe krachten naar Ad- rem Keukens heeft gelokt, komt de toffe familiale sfeer van het be- drijf altijd als één van de eerste en belangrijkste argumenten naar boven. Dat is ook zo bij Odin De Boever en Hanne Ingels, respectie- velijk bijna twee en bijna één jaar aan de slag.

Odin-medewerker-adrem-keukens
Odin maakt dromen waar!

Voor de 21-jarige keukenplaatser Odin De Boever uit Evergem is Adrem Keukens de tweede werk- gever. Hij is er sinds februari 2020 aan de slag en heeft het zich nog geen moment beklaagd dat hij de overstap heeft gemaakt.“Ik had horen praten over de sfeer die hier in het bedrijf heerst en dat sprak me zeker aan”, zegt Odin.“En er is echt geen woord van gelogen, het is hier echt plezierig om te werken. En Michiel Steenbeke, dat is eigenlijk meer een vriend dan een baas.Tegen hem kan je alles zeggen, wat een verschil met mijn vorige job.”

Maar uiteraard moet ook het werk zelf bevallen en dat is voor Odin zeker het geval:“Ik mag helpen bij het plaatsen van onze keukens en de afwerking ervan bij de klanten. Soms gebeurt dit met een collega, soms ook alleen. Maar je zit om de drie dagen bij andere mensen, je werkt regelmatig met andere collega’s en geen enkele keuken is gelijk. Ik houd van die grote afwisseling, dat maakt het boeiend en houdt me scherp.”

 

En ik geniet ook van de dankbaarheid van onze klanten, die blij zijn met het werk dat mijn colle- ga’s en ik leveren”, besluit Odin.“Dat geeft me veel voldoening, je weet dat je bij die mensen iets voor het leven hebt geplaatst, iets waar ze nog héél lang héél veel deugd gaan aan beleven. Weet je, zij kozen hun droomkeuken en wij hebben die droom voor hen waargemaakt. Mooier wordt het niet, toch?”

Odin-medewerker-adrem-keukens