Adrem Keukens staat niet stil.

 

Het gaat snel bij Adrem Keukens: enkele maanden geleden open- den Michiel Steenbeke en zijn team pas een nieuwe toonzaal in de Krommestraat in Brugge, of het volgende Adrem Keukens-verkoop- spunt komt er aan. In mei gaat een gloednieuwe toonzaal langs de Kortrijksesteenweg in Sint-Martens-Latem open. Dit is onder meer het gevolg van een geslaagde pop-up-beurs die Adrem Keukens vorig jaar in ‘Auberge du Pêcheur’ in Sint-Martens-Latem hield.

 

Bij Adrem Keukens liggen ze altijd op de loer voor mooie panden op een topligging. Met de nieuwe vestiging in Sint-Martens-Latem werd een hoofdvo- gel afgeschoten want de Kortrijksesteenweg is een belangrijke verkeersader. “Vorig jaar, tijdens onze pop-up-keukenbeurs in ‘Auberge du Pêcheur’ on- dervonden we dat heel wat mensen uit de ruime Latemse regio geïnteresseerd langskwamen en ook effectief bestelden”, vertelt Michiel Steenbeke.

“We hebben dit intern bekeken en vonden dat we ons winkel aanbod een beetje konden verschui- ven en een nieuwe toonzaal langs de Kortrijkse- steenweg openen.”Adrem Keukens mikt op mei als openingsdatum, de toonzaal zal gevestigd zijn in een nieuw opgetrokken gebouw en zal een mooie blikvanger zijn.

nieuwe-locatie-adrem-keukens