Adrem Keukens

Kwaliteit, schoonheid en functionaliteit

Keukenbouwer Adrem Keukens is al meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de keukenwereld. Daar zijn aanzienlijk veel redenen voor. Een keuken van Adrem Keukens weerspiegelt perfect het idee en de leefwereld van de klant, is degelijk, mooi, praktisch én betaalbaar. Samen met een ongeziene service na verkoop levert dat een spontane mond-tot-mondreclame op.

Een volledige keuken op jouw maat

Bij Adrem Keukens krijg je the full package. Een moderne, landelijke, Scandinavische, greeploze, houten, ecologische of leefkeuken? Een mix van landelijk en hedendaags? Gezellig, maar toch met stoere elementen? Wij zorgen ervoor dat het plaatje klopt.

Naast de stijl van de keuken, schikken we ook de keukenopstelling naar jouw kookgewoontes en de beschikbare ruimte. Een keuken met eiland, hoekkeuken of U-keuken, alles is mogelijk.

Kies keukendeuren die in lijn liggen met je interieurstijl en kwaliteitseisen: van laminaat, melamine en kunststof over glas, hoogglanslak, matte lak of poederlak tot fineerhout of massief hout. Werk af met een werkblad in laminaat, volkern, inox, natuursteen, blauwe hardsteen, massief hout, composiet, graniet, keramiek of Dekton et voilà, een keuken, 100% op jouw maat.

Daar stopt ons maatwerk nog niet. Samen met onze keukenadviseur achterhaal je welke keukentoestellen onmisbaar zijn in jouw keuken. We bieden kookplaten, (combi)ovens, microgolfovens, koelkasten, dampkappen en vaatwassers aan van gerenommeerde merken die voorzien zijn van de nieuwste technologieën. Verder bepalen we wat voor jou de meest interessante positie is van de toestellen in je keuken.

Hoe we met jouw keuken aan de slag gaan

Tijdens een eerste gesprek met onze adviseur (in onze keukenwinkel zelf of bij jou thuis) vertel je hoe jouw ideale keuken eruitziet en wat jouw wensen, voorkeuren, verwachtingen en ideeën zijn. We kiezen de materialen, toestellen en het sanitair. Onze keukenbouwers voegen alles samen en richten je volledige keuken zo optimaal mogelijk in.

We maken een afspraak zodat onze professionele opmeter bij jou kan langskomen. Die opmetingen hebben we nodig voor de plaatsing van je keuken zelf, maar ook om na te gaan of er nog voorbereidingswerken moeten gebeuren, zoals de plaatsing van leidingen of aansluitingen.

Het is zover! Ons interne plaatsingsteam komt bij jou langs om je nieuwe keuken te installeren. We gebruiken uitsluitend degelijk werkmateriaal en behandelen alle materialen met zorg. Na de vakkundige plaatsing en aansluitingen bekijken we of alles naar behoren werkt.

Adrem Keukens staat gekend als een betrouwbare keukenbouwer. Naast een piekfijne plaatsing van je keuken bieden we ook een oerdegelijke service na verkoop aan. Zit je nog met een vraag? Laat het ons zeker weten en we zorgen meteen voor een oplossing.

Adrem Keukens, een keukenbouwer die staat voor

Betaalbaar maatwerk

Wij maken keukens op maat toegankelijk voor iedereen.

Superieure materialen

Onze keukens bestaan uit oerdegelijke materialen die tegen een stootje kunnen en onderhoudsvriendelijk zijn.

Een hartelijk team

Als keukenbouwer mogen we doen wat we gráág doen. En die passie voel je tijdens de hele samenwerking.

Een toegewijde voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. We bereiden jouw project tot in de puntjes voor en garanderen je een vlekkeloze samenwerking.

Binnen de voorziene tijd

Dankzij een goede voorbereiding is je keuken klaar binnen de afgesproken termijn.

Een correcte service na verkoop

Adrem Keukens staat gekend voor een uitstekende naservice. Heb je nog een vraag voor ons? Ons team staat voor je klaar!

Onze keukentoonzalen

Met keukenzaken in Eeklo, Deinze, Bornem, Zelzate, Wetteren en Boortmeerbeek krijgen we de kans om onze keukens aan te bieden over heel Oost-Vlaanderen en daarbuiten. Bovendien zijn we ook open op zondag! Kom dus gerust even langs voor tonnen inspiratie en een persoonlijk gesprek met onze keukenadviseur.