zwart-witte keuken

Woon- en leefkeukens: het hart van jouw huis

Je keuken is vandaag de dag niet louter de plek om te koken. We brengen er steeds meer tijd door. Je leest er ’s ochtends je krant met een heerlijk ontbijt, je tafelt en keuvelt er met familie en vrienden, je hebt er misschien zelfs je werkplek of een gezellige zithoek. Maak kennis met de woon- of leefkeuken, een veelzijdige ruimte waar je graag vertoeft!

Een slimme keukenindeling

Cruciaal bij woon- en leefkeukens is de indeling. Als je er het gros van je tijd doorbrengt, is het belangrijk om goed na te denken over wat waar komt. Waar wil je de voorbereidingen doen voor je maaltijden en waar komt de spoelbak, opbergruimte en kook- en bakzone? Op basis van jouw wensen, voorkeuren en ideeën stellen de adviseurs van Adrem Keukens je een keuken op maat voor. Dat kan een keuken met een (kook)eiland, een hoekkeuken, L-keuken of U-keuken zijn, helemaal afgestemd op jouw manier van koken.

1235

Ingebouwde keukentoestellen

Aangezien leefkeukens vaak deel uitmaken van de leefruimte of woonkamer, wordt er vaak gekozen voor inbouwtoestellen. Die kunnen een ware eyecatcher vormen voor je woning of ze kunnen weggewerkt worden achter slimme opbergsystemen. Bij Adrem Keukens hebben we bovendien een immense kennis van alle keukentoestellen en de laatste technologische snufjes. We denken met jou mee over de apparaten die écht geschikt zijn voor jou.

1231

In de stijl van je leefruimte

Wordt jouw leefkeuken een mix van koken, relaxen en/of werken? Let er dan zeker op dat de stijl van je keuken netjes overloopt in de zitruimte of werkplek en omgekeerd. Zo kan je ook je tv-meubel, halkasten en dressingkasten in hetzelfde materiaal laten verwerken als je keuken. Alles is mogelijk bij Adrem Keukens. Zowel betaalbare als luxueuze materialen voor werkbladen, keukenfronten, meubelbeslag, kranen en spoelbakken, die mooi én praktisch zijn.

Droom jij van een leefkeuken bij jou thuis?

Neem een kijkje naar onze gerealiseerde keukens op maat of kom langs in een van onze toonzalen voor tonnen inspiratie!