“Hanne houdt van klantencontact.”

De 25-jarige medewerkster van het project-opvolgteam Hanne Ingels uit Bassevelde stu- deerde toegepaste architectuur en werkte op een architecten-bureau vooraleer ze in maart 2021 bij Adrem Keukens binnenstapte. “Ik wilde contact met de klanten”, verklaart ze haar keuze voor Adrem Keukens.“En als lid van het bestelteam is dat er in overvloed. Ik krijg hier heel veel verantwoordelijkheid en dat wenste ik ook. Daarom koos ik voor dit bedrijf, dat een goede naam heeft. Ook de sfeer vind ik superbelangrijk, dit is een megafamiliaal bedrijf met heel toegankelijke leidinggevenden!”

Hanne-medewerker-adrem-keukens

Als lid van het team projectopvolgers volgt Hanne alles wat na de verkoop van de keuken komt minutieus op.“Ik overloop met de klanten wat in hun bestelling vervat zit en met mijn architectuur- opleiding kan ik heel vaak nog wat zaken bijstu- ren, zodat we echt een honderd procent perfect gewenste keuken bekomen. Vervolgens bestel ik de keuken en de toestellen en plan ik in overleg met de klant het moment van de plaatsing. Uiter- aard volg ik nadien ook verder op, want bij Adrem Keukens stopt het niet als de plaatsers het huis verlaten. In de loop van het dossier bouw ik een vertrouwensrelatie met de klant op, en dat vind ik prima. Dat werkt heel goed.”

 

“Ik heb hier spontaan gesolliciteerd, er was niet meteen een vacature”, bekent Hanne, “maar de geluiden die ik opving van de mensen die hier werkten, bevielen me wel. En kijk, ik ben hier terecht gekomen in een gevarieerd team, met mensen van alle leeftijden. We kunnen voortdurend leren van elkaar en ik weet dat ik met vragen altijd terecht kan bij een collega. En omgekeerd, natuurlijk!”

Geïnteresseerd in onze vacatures of in een job bij Adrem Keukens? Kijk dan zeker op onze website www.adremkeukens.be. Spontaan solliciteren kan ook steeds: info@adremkeukens.be of 09 377 47 77.

medewerker-hanne-adrem-keukens