Sfeer en gezelligheid

In landelijke keukens stelen warmte en sfeer de show. Een keuken is voor jou dé plek om gezellig (samen) te vertoeven. Kies voor ruwe of natuurlijke materialen, authentieke elementen en landelijke kleuren voor een charmante cottage keuken. Bij Adrem Keukens helpen we je graag bij het vertalen van jouw ziel naar het design van je klassieke keuken.

Je keukenopstelling

In een rustieke keuken is het belangrijk dat je in direct contact blijft met anderen tijdens het koken. In dat geval is een keuken met eiland een mogelijkheid, maar met een beetje creativiteit wordt elke keuken een plek van gezellig samenzijn. Samen met onze adviseurs denk je nog verder na over de inrichting van je landelijke keuken. Waar plaats je je retro fornuis of waar komen je vintage spoelbak en elegante keukenkasten? Waar wil je graag de voorbereidingen doen, koken, afwassen en opbergen? We ontwerpen samen een keuken die volledig op jouw voorkeuren afgestemd is.

980

Toestellen

Toestellen die eruitzien alsof je ze uit de keuken van je oma geplukt hebt, maar die wél voorzien zijn van de nieuwste snufjes? Ze bestaan! Vandaag de dag zijn er heel wat hippe, retro keukentoestellen (waaronder fornuizen, ovens en koelkasten) die geïnspireerd zijn op toestellen van vroeger, zoals Smeg dat goed kan. Na een gesprek met onze adviseurs achterhaal je wat jíj belangrijk vindt in de keuken, welke toestellen aanwezig moeten zijn in jouw landelijke keuken en of je ze al dan niet wilt verwerken in kasten.

1141

Natuurlijke materialen

Ook de materialen van je keukenfronten, werkbladen, meubelbeslag, kranen en spoelbak zijn bepalend voor de sfeer. Bij klassieke keukens komen heel vaak natuurlijke materialen voor, zoals massief- en fineerhout, natuursteen en marmer. Die kan je vervolgens combineren met elegante handgrepen, in gietijzer bijvoorbeeld. De keuze is helemaal aan jou! Bij Adrem Keukens vind je zowel betaalbare als luxueuzere materialen en zorgen we ervoor dat je keuken niet alleen praktisch, maar ook onderhoudsvriendelijk is.

Inspiratie opdoen voor jouw eigen landelijke keuken?

Weet jij al heel precies hoe je keuken eruit gaat zien? Of heb je nog wat inspiratie nodig? Neem een kijkje naar onze gerealiseerde landelijke keukens of breng ons bezoekje in een van onze toonzalen.

Hoe we te werk gaan

Bij Adrem Keukens verzorgen we je volledige keuken. Van vloer tot plafond, van handvat tot legplank. Dit is hoe we te werk gaan:

De eerste kennismaking

Kom jij graag langs in onze toonzaal waar je nog even tussen de keukens kan rondlopen? Of heb je liever dat onze adviseur bij jou thuis komt? Alles is mogelijk. Bij de kennismaking nemen we al jouw wensen, ideeën, voorkeuren en verwachtingen in ons op. We bespreken ook de verschillende mogelijkheden en bepalen de keuze in toestellen, materialen en sanitair. Nadien noteren we de exacte opmetingen van de beschikbare ruimte. We implementeren alle gekozen elementen, toestellen en kasten en zorgen ervoor dat de ruimte zo optimaal mogelijk benut wordt.

De opmeting

Dan komt onze professionele opmeter bij jou langs voor de opmeting van je keuken. Dat is belangrijk voor de plaatsing van je keuken, maar ook voor eventuele voorbereidingswerken. Het kan zijn dat er nieuwe leidingen of aansluitpunten moeten komen.

De detailbespreking en bevestiging

Dan is het de beurt aan onze interieurarchitect. Hij zal alles in detail uittekenen en in een 3D-ontwerp gieten. Vervolgens nodigen we jou uit om het plan te bekijken en eventuele wijzigingen door te voeren. D.m.v. onze software zie je alles in realtime veranderen. Tevreden? Dan sturen we je het technische plan en de definitieve detailplanning op en gaan we over tot de bestelling van alle toestellen en accessoires. Daarna leggen we de uiteindelijke plaatsingsdatum vast. Afhankelijk van deze datum gaat je landelijke keuken in productie!

De plaatsing

De dag van de plaatsing zelf komt ons interne plaatsingsteam bij jou langs. We zorgen voor een vakkundige plaatsing met kwalitatief werkmateriaal. Onze plaatsers gaan met zorg en respect om met de materialen en hebben oog voor de details. De toestellen en sanitaire voorzieningen worden aangesloten en meteen getest.

Onze service na verkoop

Adrem Keukens staat gekend voor een piekfijne montage van de keukens zelf, maar net zo goed om de onberispelijke naservice. En daar zijn we als team ontzettend fier op. Heb je dus nog een vraag over je keuken? Wij staan voor je klaar.