page-01

De functionele U-keuken, een keuken om “U” tegen te zeggen

Keukens komen in alle soorten en formaten. Zo kan je bij Adrem Keukens terecht voor keukens met een eiland, hoekkeukens of L-keukens en U-keukens. De laatste, zoals de naam al doet vermoeden, bestaat uit drie rechte zijden die in een U-vorm geplaatst worden. Een van de zijden kan een volledige kastenwand zijn en in het midden kan er zelfs nog een keukeneiland geplaatst worden. Je ziet, alles is mogelijk. Vraag onze keukenadviseurs gerust om een woordje uitleg.

Moderne keuken

Een U-keuken, dat is puur comfort

Om ten volle van je U-keuken te genieten, is het aangeraden om 1,20 meter ruimte middenin je keuken te behouden. Op die manier heb je voldoende werkruimte voor de voorbereidingen en het koken zelf, kan je verschillende kasten tegelijkertijd opentrekken en kan je met meerdere mensen door de keuken lopen.

Met een U-keuken blijft alles binnen handbereik. Doordat je over een grote werkruimte beschikt, kan je zelfs mooie keukenaccessoires op je werkblad plaatsen, zonder dat het een rommeltje wordt. Je kan jezelf verwennen met een extra grote spoelbak of kookplaat. Samen met onze adviseurs bespreek je waar alle elementen een praktisch plaatsje krijgen: de plek waar je je voorbereidingen wilt doen, koken, bakken, afwassen, spoelen en opbergen.

145

Je keukentoestellen: mooi uitgestald of netjes weggestopt

Bij deze keukenopstelling heb je de luxe om bepaalde keukentoestellen, zoals een mooi fornuis of een hippe koelkast, in de kijker te plaatsen. Anderzijds krijgt je keuken een eigentijdse, strakke look door al je toestellen te verwerken in je keukenkasten.

145

Een U-keuken die jouw persoonlijke stijl weergeeft

Niet alleen de keukenopstelling wordt op jouw maat ontworpen. Ook in de keuze van materialen ben je helemaal vrij. Gaat je voorkeur naar een stenen werkblad in composiet, graniet, keramiek of dekton? Of vind je een laminaat werkblad net iets praktischer? Of wat dacht je van massief hout, natuursteen, blauwe hardsteen, volkern of inox?

Combineer je werkblad vervolgens met keukenfronten in laminaat, kunststof, melamine, hoogglanslak, matte lak, poederlak, fineerhout, massief hout of glas. Ga helemaal los voor een U-keuken die écht jouw stijl weergeeft. Onze adviseurs begeleiden je graag in je keuze en geven advies over de verschillende materialen.

Keukeninspiratie om je op ideeën te brengen

Weet je nog niet 100% hoe jouw ideale keuken er precies moet uitzien? Daar is Adrem Keukens voor! Neem een kijkje naar onze gerealiseerde keukens of kom langs in een van onze keukenwinkels bij jou in de buurt. Zo zie je meteen wat de verschillende mogelijkheden zijn, hoe mooi diverse materialen te combineren zijn en hoe ze aanvoelen. Bovendien staan onze verkoopadviseurs voor je klaar om je gepersonaliseerd advies te geven.

Meer over onze werkwijze

Wil je meteen je volledige keuken door één keukenbouwer laten ontwerpen, produceren en plaatsen? Bij Adrem Keukens zit je goed voor een compleet afgewerkte keuken, van vloer tot plafond.

Dit is hoe we aan de slag gaan met jouw droomkeuken:

Het kennismakend gesprek

Tijdens een eerste gesprek zit je samen met onze adviseur om je volledige droomkeuken te bespreken. Samen bepaal je de keuze van toestellen, materialen voor je keukenfronten en werkblad en sanitaire elementen. Jij bezorgt ons de afmetingen van de beschikbare ruimte en wij gaan aan de slag om je keuken zo optimaal mogelijk in te richten. We implementeren alle onderdelen en zetten alles op de gewenste plaats. We plannen je keuken in de ruimte in.

De opmeting

Dan komt onze professionele opmeter bij jou langs voor een millimeter precieze opmeting van je keuken. Dat is belangrijk voor de plaatsing van je U-keuken zelf, maar ook om na te gaan of er nog voorbereidingswerken moeten gebeuren, zoals de plaatsing van nieuwe leidingen of aansluitpunten.

De detailbespreking en bevestiging

Van zodra we alle informatie hebben, giet onze architect alles in een realistisch 3D-ontwerp. Nadien nodigen we jou uit om het plan te komen bekijken en doen we alle gewenste aanpassingen in realtime. Van zodra we tot je ideale keuken gekomen zijn, sturen we je de detailplanning en het technische plan op en bestellen wij alle toestellen en accessoires. In deze fase bepalen we de definitieve plaatsingsdatum. Op basis daarvan gaat je keuken in productie.

De plaatsing

Het is eindelijk zover! Ons interne plaatsingsteam komt bij jou langs voor de plaatsing van je nieuwe keuken. Onze plaatsers behandelen alle materialen met veel zorg en respect en gebruiken uitsluitend kwalitatief werkmateriaal. Tot slot sluiten ze alle toestellen en sanitaire voorzieningen aan en testen ze of alles naar behoren werkt.

Onze naservice

Heb je nog een vraag voor ons? Laat het ons zeker weten. Adrem Keukens staat gekend om een onberispelijke naservice en daar zijn we fier op!