Landelijke keuken

Eindeloos veel mogelijkheden met een laminaat werkblad

De keuze van een aanrechtblad is voor iedereen anders. Droom jij van een hypermoderne keuken met strakke lijnen? Of heb je het meer voor charmante, landelijke keukens? Spendeer jij uren in de keuken, al roerend in potten en pannen en zal je je keukenwerkblad intensief gebruiken? Laat je adviseren door een ervaren keukenadviseur van Adrem Keukens en vind een laminaat werkblad dat helemaal bij jou past.

Laminaat voor je werkblad? Goede keuze!

Laminaat is een van de vaakst voorkomende materialen voor keukenwerkbladen. Dat komt omdat het de belangrijkste vereisten voor werkbladen combineert.

Eerst en vooral is het een pak voordeliger dan bijvoorbeeld composiet, graniet, keramiek of Dekton. Maar dat wil niet zeggen dat het inboet aan kwaliteit. Je krijgt wel degelijk waar voor je geld. Een laminaat werkblad is opgewassen tegen stoten en slijtage. De kans op het indringen van vocht is minimaal.

Laminaat heeft een gesloten, niet-poreus oppervlak. Zo kan ook vuil niet intrekken en houd je het werkblad eenvoudig schoon. Hoe je dat het best doet? Met een huishouddoek en een beetje afwasmiddel. Hardnekkig vuil kan je verwijderen met een zachte spons en een mild reinigingsmiddel. Droog wel telkens je aanrecht af na het schoonmaken.

1093

Een waaier aan kleuren en texturen

Ook op vlak van design blijft laminaat verbazen. Intussen is het verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, motieven en structuren. Door de levensechte kleuren en structuren van hout, steen en beton en de afwerkingen in zowel mat als glans, kan je het nauwelijks onderscheiden van de echte materialen.

Met een beetje zorg en het gebruik van onderzetters voor hete pannen en potten blijf je van je laminaat werkblad genieten!

1094

Go all the way met laminaat

Laminaat is verder een vertrouwd materiaal voor keukenkasten. En ook voor vloeren is laminaat een uitstekende keuze, dankzij het onderhoudsvriendelijke karakter. Niks dan voordelen en dat voor een betaalbare prijs.

Een blik op het immense aanbod

Wil je de verschillende uitvoeringen van laminaat in het echt zien? We verwelkomen je graag in onze keukenwinkels waar je alle mogelijkheden en combinaties in levende lijve kan zien. Of werp een blik op onze gerealiseerde keukens voor nog meer inspiratie.