AdremKeukens©NadiaElMakhfi-52

Hoekkeukens of L-keukens waar iedereen blij van wordt

Hoekkeukens en L-keukens zijn rázend populair, en dat al jarenlang. Ze vinden hun weg naar iedere keuken en tillen die telkens naar een hoger niveau, of je nu van de gezellige cottagestijl houdt of het graag clean en modern wilt. Bij Adrem Keukens kan je terecht voor het volledige ontwerp van jouw droomkeuken, helemaal op jouw maat en nog betaalbaar ook.

Verrassend veel comfort met een hoekkeuken

Onvoldoende werkruimte in een hoekkeuken? Niets van! Deze keukenopstelling is here to stay, mét gegronde reden. Deze keuken is oerdegelijk en praktisch, je behoudt permanent het overzicht tijdens het koken en je verliest minder tijd met heen en weer wandelen. Bovendien kan je al een hoekkeuken laten plaatsen op een paar vierkante meters. Daarom is ze ook een blijvertje in compactere ruimtes. Doorheen de jaren werd deze keuken voortdurend geüpdatet, met diepe werkbladen en vernieuwende opbergmogelijkheden als resultaat.

1133

Het juiste keukentoestel op de juiste plaats

Door het open karakter van hoekkeukens en L-keukens krijg je natuurlijk meteen alle keukentoestellen te zien. Sommige apparaten verdienen terecht een plek in de schijnwerpers, zoals een mooi fornuis of een professionele oven. Andere toestellen kunnen dan weer perfect verwerkt worden in kasten (zoals de vaatwasser en koelkast). Samen met onze adviseurs bepaal je welke toestellen zeker aanwezig moeten zijn in jouw keuken én waar ze precies geplaatst zullen worden.

Materialen die jouw stijl weergeven

Dankzij de vele beschikbare materialen voor keukenfronten en werkbladen kan je je nieuwe keuken volledig naar jouw stijl ontwerpen. Elk soort materiaal heeft zijn specifieke kenmerken en voordelen en door ze met elkaar te combineren creëer je verrassende resultaten. Wil je de mening van een expert ter zake? Onze adviseurs geven je graag uitgebreid advies en tips. Een overzicht van de materialen die verkrijgbaar zijn bij Adrem Keukens:

Werkbladen

 • volkern
 • inox
 • massief hout
 • laminaat
 • kunststof
 • melamine
 • hoogglanslak
 • matte lak
 • poederlak
 • fineerhout
 • massief hout
 • glas

Zo nemen we je hoekkeuken onder handen

Adrem Keukens is jouw allround partner voor alles wat met je keuken te maken heeft, van tegeltje op de vloer tot designlamp aan het plafond. Een samenwerking met Adrem Keukens verloopt als volgt:

De kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking vertel je al je wensen, voorkeuren, verwachtingen en ideeën aan onze adviseur. Hij tracht te achterhalen wat jij allemaal belangrijk vindt in de keuken en houdt alles nauwkeurig bij. Verder bepaal je samen ook de keuze van de toestellen, de materialen voor je werkbladen en keukenfronten en de sanitaire oplossingen. Op basis van de afmetingen van de beschikbare ruimte trachten we alle elementen zo optimaal mogelijk en volgens jouw wensen te implementeren. Alles komt aan bod: keukentoestellen, opbergruimte, werkblad… We schetsen het volledige plaatje.

De opmeting

Onze professionele opmeter voert de definitieve opmeting uit bij jou thuis. Deze opmeting is cruciaal voor de installatie van je keuken zelf en voor eventuele voorbereidingswerken, zoals het plaatsen van leidingen of aansluitpunten.

De detailbespreking en bevestiging

Vervolgens gaat onze interieurarchitect aan de slag met jouw hoekkeuken. Hij tekent alles in detail uit in onze 3D-software. Hij nodigt jou uit om het plan te komen bekijken en zoveel aan te passen als nodig. Dankzij onze software krijg je een heel realistisch beeld van je nieuwe keuken en zie je wijzigingen in realtime veranderen. Ga je akkoord met het keukenontwerp? Dan sturen we je de detailplanning en het technische plan op en gaan wij over tot het bestellen van alle toestellen en accessoires. In deze fase kunnen we ook de definitieve plaatsingsdatum met jou vastleggen. Afhankelijk daarvan gaat je keuken in productie.

De plaatsing

Vervolgens komt ons interne plaatsingsteam bij jou langs voor de plaatsing. We gebruiken kwalitatief werkmateriaal en gaan respectvol om met alle materialen. We sluiten meteen alle toestellen en het sanitair aan en testen of alles naar behoren werkt.

Service na verkoop

Eindelijk kan je genieten van je nieuwe hoekkeuken of L-keuken! Heb je nog een vraag voor ons? Het team van Adrem Keukens staat niet alleen gekend voor een piekfijne installatie van je keuken. We zijn daarnaast ook fier op onze sublieme service na verkoop. Contacteer ons dus gerust met vragen.