Zwarte keuken

Houten keukens voor eender welke interieurstijl

Houten keukens hebben een tijdloos karakter en gaan een leven lang mee. Door de ruime keuze in houtsoorten, tinten en oppervlaktebehandelingen bij Adrem Keukens vind je ongetwijfeld een keuken die helemaal bij jouw interieurstijl past. Van rustiek, warm en knus tot robuust, stoer en modern.

Een keukenindeling op jouw maat

Naast de stijl van je keuken is ook je keukenopstelling een belangrijke factor. Heb je al nagedacht over wat jij belangrijk vindt in een keuken en wat waar mag komen? Ieder heeft z’n eigen manier om door zijn of haar keuken te bewegen. Samen met de adviseurs van Adrem Keukens beslis je waar de spoelbak, voorbereidingszone, kook- en bakzone en opbergruimte zal komen. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en jouw voorkeuren kan je ook nog kiezen voor een hoekkeuken, L-keuken, U-keuken of een houten keuken met kookeiland.

1450

Durf te spelen met je keukentoestellen

Het leuke aan hout is dat je er zoveel mee kan doen. Bij moderne, Scandinavische of greeploze keukens wordt er vaak voor inbouwtoestellen gekozen. Bij houten keukens kan dat ook, maar het hoeft niet per se. De combinatie van hout en gekleurde of zwarte toestellen levert een mooi contrast op. In rustieke of landelijke keukens kan je werken met een vrijstaand fornuis voor net dat beetje meer cachet.

Bij Adrem Keukens geven we je graag een woordje uitleg bij het immense aanbod van keukentoestellen. Onze adviseurs kennen de technologische snufjes op hun duimpje en bevelen je de toestellen aan die perfect bij jouw manier van koken passen. Bovendien bespreken ze samen met jou de perfecte positie van de keukenapparaten.

1191

Combineer hout met andere materialen

Laminaat, fineerhout en massief hout zijn verkrijgbaar in diverse tinten en oppervlaktebehandelingen. Door je houten keukenfronten eindeloos te combineren met andere materialen bekom je de meest verbluffende resultaten. Zo passen ze perfect bij werkbladen in composiet, keramiek, betonlook of natuursteen. Ook spoelbakken en kranen hebben verrassende designs die een keuken in hout naar een hoger niveau tillen, zoals messing bijvoorbeeld. Het is hét moment om je creatieve kant naar boven te halen!

Wil je de houtlook (enkel) voor je werkbladen gebruiken? Ook dat is mogelijk. Zo kan je enerzijds kiezen voor een werkblad in laminaat. Het populaire materiaal is makkelijk in onderhoud en kan tegen een stootje. Anderzijds bieden we ook werkbladen in massief hout aan. Het is beschikbaar in allerlei soorten en tinten en heeft een lange levensduur.

Inspiratie nodig voor je houten keuken?

Met een houten keuken kan je alle kanten op. Je kan kiezen voor een volledige houten look of je kan houten elementen combineren met andere materialen. Om daar een beter beeld van te krijgen, kan je even bladeren door onze gerealiseerde keukens of langskomen in een van onze showrooms!

Benieuw hoe we te werk gaan?

Bij Adrem Keukens wandel je buiten met een volledig afgewerkte keuken, van top tot teen. Zo pakken we jouw project aan:

Keukenplaatser Adrem Keukens

De kennismaking

Tijdens een eerste gesprek leren we jou kennen en vertel je ons over je wensen, verwachtingen en ideeën voor je houten keuken. Op basis daarvan bespreekt onze adviseur de verschillende mogelijkheden met jou en bepalen we uiteindelijk welke toestellen, materialen (zoals voor je keukenfronten en werkblad) en sanitaire elementen er in je keuken zullen komen. Vervolgens noteren we de juiste afmetingen van je keuken. Zo kunnen we de gekozen elementen, toestellen en kasten implementeren en de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk benutten.

De opmeting

Daarna komt de opmeter van Adrem Keukens bij jou langs en doet hij de opmetingen voor je nieuwe keuken. Dat is niet alleen belangrijk voor de plaatsing zelf, maar ook om te achterhalen of er nog eventuele voorbereidingswerken moeten gebeuren. Hij checkt of er bijvoorbeeld nieuwe leidingen of aansluitpunten geplaatst moeten worden.

De detailbespreking en bevestiging

Met die gegevens gaat onze interieurarchitect aan de slag. Van zodra het 3D-ontwerp op punt staat, bespreken we met jou of je nog aanpassingen wilt doorvoeren. Met ons handige software-systeem zie je alles meteen in realtime veranderen. Als het ontwerp op punt staat, sturen we de detailplanning en het technische plan naar jou door en gaan wij over tot de bestelling van alle elementen, toestellen en accessoires. We leggen de definitieve plaatsingsdatum vast en op basis daarvan gaat je houten keuken in productie.

De plaatsing

Vervolgens komt ons eigen plaatsingsteam bij jou langs voor een vakkundige plaatsing. Onze plaatsers gaan met zorg en respect om met de materialen en hebben een ongezien oog voor detail. Voor de plaatsing gebruiken we uitsluitend degelijk werkmateriaal. De toestellen en het sanitair worden aangesloten en meteen getest.

De naservice

Adrem Keukens staat niet enkel gekend voor zijn piekfijne installatie van keukens. Onze naservice is de kers op de taart. Heb je nog een vraag voor ons? We staan altijd voor je klaar.