Een keuken is het kloppend hart in huis, hét trefpunt bij uitstek, waar gekookt, gekeuveld en bijgepraat wordt. Die ultieme leefkeuken is geen must maar een essentie in het leven waar plezier troef is.

Een nieuwe keuken is ook een belangrijke investering en dus een serieuze hap uit het budget. Bij Adrem Keukens geven we daarom adem aan je keukenplannen. Zo kan je optimaal van het leven blijven genieten en hoef je geen andere mooie projecten uit te stellen.

Je least op 6 of 8 jaar afhankelijk van het bedrag met maandelijkse betalingen. Tijdens de leaseperiode zijn jouw keuken én de toestellen permanent onder garantie. Jouw lease keuken is binnen handbereik na goedkeuring van je dossier, een Adrem medewerker adviseert en begeleidt je natuurlijk graag.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Cofidis en na ondertekening van uw kredietovereenkomst. Voorbeeld: Het effectieve jaarlijkse percentage van het JKP is vastgesteld op 3,10% (vaste actuariële jaarlijkse debetrentevoet: 3,10%) voor een lening op afbetaling van 20000 € voor een periode van 96 maanden met 95 maandelijkse ter- mijnen van 235,11€ en een laatste aangepaste maandelijkse termijn van 234,33€, voor een totaal terug te betalen bedrag van 22.569,78 €. Het vaste jaarlijkse kostenpercentage kan verschillen afhankelijk van het kredietbedrag, de duur van de kredietovereenkomst en de gekozen wijze van kredietopneming of betaling. JKP van kracht vanaf 01/12/2019.