Getuigenissen

VANWOLLEGHEM – VANDERSTRAETEN 25/05/2018
“Vandaag werd de plaatsing van onze nieuwe keuken afgerond. Gewoon prachtig!
We willen jullie vooral feliciteren met de plaatsers! Nooit gezien hoe die mannen met plezier, overgave, oog voor detail en gedienstigheid hun werk doen. Alles tot in de puntjes afgewerkt, opgekuisd en ook nog tijd voor alle nodige uitleg. Zo een personeel is goud waard en moet je in de watten leggen.
Vanaf het eerste contact met jullie bedrijf zat het al goed, en dat gevoel is doorgetrokken tot het einde.
We zullen reklame maken voor jullie.”

 

KOEN EN NADIEN 10/04/2018
“Mag ik jullie danken voor de snelle interventie ivm de warmteboiler van de keuken. Opnieuw op tijd, opnieuw een créme van een plaatser, waren Marc en Gert, ook hoor. Kortom opnieuw een top service. Hopelijk is het nu goed, maar dat zal wel.

MELISSA, Peter, iedereen die de keuken ziet valt achterover qua prijs/kwaliteit. Echt pracht werk, en de mond aan mond reclame, doe ik verder. Nogmaals dank aan het ganse team van ADREM KEUKENS.

VRIENDELIJKE GROETEN, en wie weet als ik nog eens een keuken nodig heb !!!!! Ik weet waar ik moet zijn.”

 

NOBUS – MASSIN 08/03/2018
“Peter is een heel vlotte verkoper van keukens. Dit doet hij zonder aandringen maar wel op een subtiele manier om de klant toch te overtuigen over de kwaliteit, prijs, afwerking en montage door eigen vakmensen en dus niet door onderaannemers.

Alles wordt perfect opgevolgd vanaf het uittekenen van de plannen, de aangebrachte wijzigingen, timing, etc.

Ook geen enkele opmerking over de plaatsers van de keuken. Het waren heel bekwame mensen met veel ervaring die de keuken feilloos hebben geplaatst op de afgesproken data. TOP! Zelfs de kleinste beschadigingen aan de frontpanelen werden aangepakt door deze frontpanelen te vervangen door nieuwe.”

 

FAMILIE DECLERCK – VANDEWEGHE 17/08/2017
“Er werd geluisterd naar onze wensen. We zaten zeer snel op dezelfde golflengte. We hadden onmiddelijk een goed gevoel.

Op iedere vraag dat wij stelden, kregen wij snel een duidelijk antwoord. Er werd bijgestuurd waar nodig. Super toffe en goede samenwerking.

De plaatsing is fantastisch! Professionele en vakbekwame mensen die ons huisje heel proper hielden tijdens en na de plaatsing. We zijn tot op heden heel content over de keuken… Nu nog verhuizen en we kunnen hem gebruiken :)”

 

FAMILIE VAN BELLE – DE SMET 16/05/2017
“Filip is een vlotte, aangename verkoper die luisterde naar onze wensen en die zoveel mogelijk inwilligde.

Geen moeite was teveel voor Sofie om alles op wieletjes te laten lopen. Het vakkundig opmeten door Steven was tot op de mm perfect.

Team Korneel heeft de keuken perfect geplaatst en afgewerkt ondanks een paar problemen met de bestaande sokkel. Harde werkers, aangenaam om in huis te hebben! 100% tevreden!!!”

 

FAMILIE HUTSEBAUT 04/05/2017
“De verkoop liep zeer goed. We hadden een vlotte babbel.

De opvolging ging goed, zoals het hoort.

Korneel is een zeer goede werkman. Oog voor afwerking, zeer proper. Dikke pluim!”

 

FAMILIE SYS 05/01/2017
“Goede begeleiding bij verkoop. Voldoende keuze in materiaal. Er werd voldoende tijd genomen om naar onze wensen te luisteren. Wanneer je de winkel buitengaat heb je een duidelijke schets/offerte in de handen.

De opvolging had ook een goed verloop. Een duidelijke schets voor loodgieter/elektricien kreeg je mee.

Vlotte & propere plaatsing van de keuken. Mooie afwerking. Zeer tevreden over onze keuken! De blikvanger in ons huis!”

 

FAMILIE DE PAEPE 25/08/2016
“Wij zijn zeer tevreden over de verkoop. We kregen veel uitleg.

Verkoop werd goed opgevolgd, correct en volgens de afgesproken datum uitgevoerd.

De plaatsing werd zeer goed uitgevoerd. Prima werkkracht! Zeer punctuele werken!”

 

FAMILIE DE RUDDER 14/07/2016
“Zeer goede uitleg en dienstverlening. Heel goede produktkennis.

Aanvullende vragen werden vakkundig beantwoord.

Over de plaatsing zijn we heel tevreden. Uitstekende vakmensen! Bereidwillig, beleefd en zorgzaam!”

 

FAMILIE DE BRAEKELEER 13/03/2016
“Zeer gedegen uitleg, met veel geduld onze wensen beluisterd en zorgzaam uigewerkt. Heel mooi ontwerp, rekening houdend met de beperkingen van de ruimte, een toch alle mogelijkheden benut. Met veel kennis praktische tips gedeeld. Top! Bedankt Peter!

Zeer goede opvolging. Elke opmerking of vraag werd heel serieus beluisterd en stipt opgevolgd. Heel correcte, duidelijke en snelle communicatie.

Wij zijn heel tevreden. Door onvoorziene omstandigheden (werknemer ziek, deurtjes geschonden,..) enkele problemen die echter heel correct en perfect werden opgelost. Prima service! Dank!”

 

FAMILIE LEMAITRE 03/02/2016
“Over de verkoop waren we heel tevreden. Sofie is zeer rustig en duidelijk in al haar info. Ook zeer geduldig en totaal niet opdringerig om et willen verkopen. Jullie slogan in Merelbeke over “Kwaliteitsvolle betaalbare keukens” past zeer goed bij jullie.

De opvolging verliep ook prima. Geen enkele vraag was teveel. Een zo groot mogelijke wederzijdse soepelheid laat alles vlot verlopen.

De plaatsing ging zeer goed. Corneel is een man die zijn vak goed kent en alles goed bespreekt met de klant om ‘t naar diens wenst uit te voeren.”

 

FAMILIE DE KEULENAERE 22/01/2016
“Beste, Wij houden eraan u van harte te bedanken voor het voorbereidend werk en uw professioneel advies m.b.t. onze nieuwe keuken. We zijn er ons van bewust dat het voor u niet evident was ons dossier van een collega over te nemen.

We hebben ondertussen al volop kunnen genieten van al het comfort van onze keuken en zijn er zeer tevreden over!”

 

FAMILIE DE KEULENAERE 28/12/2015
“Aangename gesprekken, gevoel van vertrouwen was onmiddellijk aanwezig, zelfs bij een wantrouwige persoon als ik! Achteraf werden ook geen onaangename verrassingen van extra kosten aangerekend. Supergoede firma

Over de opvolging niets dan lof. Erika was professioneel, vol goede raad en het was haar niet te veel om tijdens ons gesprek haar tekeningen en berekeningen aan te passen. Service TOP! Ook door onze bouwperikelen moest de levering tot twee maal toe uitgesteld worden en dit zonder moren. Hartelijk dank Erica!

Prima, monteurs waren super, capabel en vriendelijk en behulpzaam. Zij verdienen een welgemeende dikke pluim en een dikke zoen op hun wang. Alles proper en netjes afgewerkt.”

 

FAMILIE JACOBS 24/12/2015
“Beste Michiel en het ganse Adrem Team,

Vooreerst van harte proficiat met de verjaardag van jullie zaak. Tevens wensen wij jullie nog eens te bedanken voor de meer dan onberispelijke service na verkoop die we recent mochten ervaren! Wij genieten nog elke dag van onze Adrem keuken. Prettige feestdagen en goed eindejaar gewenst!”

 

FAMILIE VAN DER BEKEN 22/10/2015
“Goede afspraken, werden steeds nageleefd. Perfect!

Over de opvolging zijn we ook zeer tevreden.

De plaatsing verliep ook correct en op tijd. We zijn zeer tevreden over jullie en zullen dit zeker aanbevelen! Bedankt!”

 

FAMILIE VAN HECKE 17/10/2015
“We waren tevreden over de verkoop. Men begreep onmiddelijk wat onze wensen waren. Het uitgetekende concept is ook zo uitgevoerd.

De opvolging ging ook vlot. Altijd bereidwillig om onze vragen te beantwoorden.

De voorgestelde termijn werd correct gerespecteerd. Tevreden over de plaatsing. Correcte afhandeling in totaliteit. We zullen jullie positief adviseren!”

 

FAMILIE DE MESMAEKER 08/09/2015
“Zeer professioneel. Bij de opmaak van de schets van de keuken was het meteen klaar en duidelijk voor ons dat de inrichting volkomen paste in de ruimte van de keuken.

Wij appreciëren ten zeerste dat wij de mogelijkheid krijgen om onze tevredenheid te kunnen uiten dmv dit formulier. De dienst naverkoop bestaat wel degelijk in uw bedrijf en hecht blijkbaar veel belang aan wat de klant vindt van zijn nieuwe keuken.

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing!”


FAMILIE VAN WAES 18/07/2015
“De verkoop ging goed, niet opdringerig maar klantgericht. We werden ook goed bijgestaan bij het aanpassen en wijzigen van het definitieve plan.
Alles werd zeer goed opgevolgd zoals het hoort te zijn! Séverine doet dat zeer goed!”


FAMILIE BRUYNBROECK 26/05/2015
“De verkoop is tussen beide partijen vlot verlopen en correct gehandeld. Geen opmerkingen bij de opvolging.
We zijn heel tevreden. De plaatsing is correct uitgevoerd door de installateurs van de firma Adrem. Professioneel en proper werk geleverd!”


FAMILIE CATTERMAN – BOGAERT 26/05/2015
“In de toonzaal en op de beurs was men steeds heel vriendelijk en tot onze beschikking, ook na het meermaals wijzigen van ons plan! Super!!!

Bij het bellen van een probleem zorgde Séverine steeds meteen voor een oplossing en nam zelf terug contact op. Dit gebeurt zelden. Het was leuk om deze zaken eens niet zelf op te volgen. Bedankt Séverine!

Vanaf de levering tot afwerking heeft men heel netjes gewerkt. Alles was opgeveegd en vuilnis netjes gesorteerd. Leuk om zo op de werf toe te komen.

Doe zo verder. Wij raden jullie alvast aan bij vrienden en familie. Bedankt!”


FAMILIE ONGHENAE 21/02/2015
“Wij houden er ons aan om langs deze weg het ganse Adrem Team te bedanken voor het vlotte verloop bij de aankoop van onze nieuwe keuken.

Alles verliep zoals gepland: het uitbreken van de oude keuken op vrijdag, de maandag en dinsdag erop volgend de plaatsing van de nieuwe keuken. In dezelfde week kwam Michiel nog langs voor de evaluatie van het eindresultaat.

Hoewel het niet aan Adrem was om ons ‘faienceprobleem’ op te lossen, zijn we door jullie bemiddeling in contact gekomen met Benny van de firma Gipsconstruct uit Aalter. Het kaleiwerk bovenop de bestaande tegels mag gezien worden!

Een dikke pluim dus voor zowel Michiel, Séverine als Steven. Zij hebben elk op hun domein het beste gegeven van zichzelf. Met een meer dan tevreden klant als gevolg. Nogmaals dank en doe zo verder!”


FAMILIE OOSTERLINCK 20/12/2014

“Onze verlangens werden ingewilligd. Bij de uitwerking van het plan was er ruimte voor kleine wijzigingen.

Opvolging van het plan ging vlot. Bij wijzigingen of problemen stond het Adrem team direct paraat. Zeer goede service!

Zeer nauwkeurig werk geleverd. Nette afwerking. Vlot en proper gewerkt. Geert verdient een pluim. Uitstekende stielman! Plaatsen werkblad, perfecte opmeting, mooie afwerking, zeer blij met deze keuze!

Het verschil met onze vorige keuken is immens. Ik geniet dagelijks van de ruimte, de praktische indeling, de “weerbaarheid”. Enkel positieve reacties!”.


FAMILIE DE WITTE 02/02/2015

“Familiale sfeer, goede uitleg qua produkten, correcte prijsafspraak. Er wordt tijd gemaakt voor de klant. De datum van levering en plaatsing werd correct nageleefd en werden doorheen het hele keukenproces goed begeleidt. De keuken werd geplaatst met de nodige zorg. De keukenplaatser maakte steeds goede afspraken qua aanwezigheid. Duim voor het Adrem team. Doe zo voort!”


FAMILIE VANDERBRUGGEN 05/12/2014

“We hadden een aangename en vlotte ontvangst in de winkel. We kregen een heel duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en materialen die er bestaan. Er werd ruim de tijd genomen om het ontwerp te maken en te bespreken. We hadden niet het gevoel tot enige aankoopverplichting.

De opvolging was altijd zeer vriendelijk en accuraat. Er werd steeds onmiddelijk gereageerd op mails of telefoons. Aanpassingen werden vlot behandeld, vragen vlot beantwoord.

Gemaakte afspraken werden correct nageleefd. De plaatsingsdatum werd gerespecteerd. De plaatsing werd met oog voor detail, zorg en netjes uitgevoerd. We hadden ook een goede, correcte en efficiënte samenwerking met de onderaanneming. (Mensen van het werkblad) Doe zo verder! We kunnen alleen maar met veel lof over jullie spreken! Een verademing om met jullie te kunnen werken!”


FAMILIE HEYMAN – DHUYVETTER 14/11/2014
“Men heeft alle tijd genomen om voldoende uitleg te geven. En zeker de bestelling van de tweede keuken is heel aangenaam verlopen. Bij opmeting van de eerste keuken heeft men toen de tweede ook opgemeten en bij het volgende bezoek lag de tekening met prijskaartje al klaar. We hebben praktisch alles zo gelaten omdat het eigelijk was zoals wij in gedachten hadden en zelfs de prijs viel mee! Leuk als je op dezelfde golflengte zit!

Er was steeds een goed contact ivm opmeting en definitieve plaatsing. Alles is vlot verlopen en bij vragen was een telefoontje steeds gemakkelijk. Ook bij kleine wijzigingen op het laatste moment nam men steds de tijd om tot een goed resultaat te komen, men bleef altijd even vriendelijk. Nooit het gevoel gehad dat we niet welkom waren.

Plaatsers werkten proper & met zorg voor materiaal nadien werd alles netjes achtergelaten. Er was één beschadigde deur bij levering maar die werd zonder problemen vervangen! Levering en plaatsing stipt, zoals afgesproken. Wij zijn in ieder geval dik tevreden met het resultaat, alles past in het geheel en het is eigelijk geworden zoals wij het in gedachten hadden. Doe zo voort! “


FAMILIE BAUWENS – VERVAEKE  29/08/2014
“Zeer tevreden van de vriendelijke bediening. Er wordt echt geluisterd naar de klant. We zijn altijd correct geïnformeerd geweest via email over leveringsdata en dergelijke. Ook werd elke vraag snel beantwoord. Over de plaatsing zijn we zeer tevreden. Steven ging heel proper te werk en de keuken stond al snel op z’n pootjes. 10/10 ! Dankuwel aan het ganse team!


FAMILIE WOLLAERT 17/07/2014
“We werden vriendelijk ontvangen en alles is vlot verlopen. Ook de opvolging verliep zeer vlot waarvoor een dikke pluim voor Sara.”


FAMILIE DOSSCHE  11/07/2014

“Goede inschatting van de noden. Vlotte samenwerking bij het kiezen van de materialen en duidelijke instructies voor plaatsing. Beste plaatsing naar de werkelijke situatie. Zo werd de sluitlat niet geplaatst, omdat het zonder sluitlat een mooiere afwerking zou zijn. Zeer snelle en nette plaatsing in overleg met de klant. De plaatser heeft de keuken gezet alsof het voor zichzelf was! Bedankt!”


FAMILIE RAVEEL 10/07/2014
“Bedankt voor de goede samenwerking en we zullen voor jullie reclame maken hoor. Jullie bordje mag dan ook bij ons blijven hangen tot het niet meer leesbaar is.”


FAMILIE SCHRAUWEN – AERTS 10/07/2014
“We kregen een goede uitleg over alles tijdens de verkoop. Achteraf was er een goede opvolging en wanneer we een vraag hadden werd die direct beantwoord. Bedankt Michiel! De plaatsing is goed en snel gegaan. Alles werd proper achtergelaten.”


FAMILIE ROBBERECHT  12/06/2014
“Sinds vorige week dinsdag (03/06/2014) is mijn nieuwe keuken volledig in orde – tot mijn grote voldoening. Ik ben uiterst tevreden over de tussenkomst van alle vakmensen, zij gingen zeer precies en professioneel te werk, en maakten steeds goede afspraken met elkaar. Ik geniet nu dagelijks van deze comfortabele keuken met veel meer bergruimte dan mijn vorige keuken. Nu nog enkel wat schilderwerk, maar dat neem ik zelf voor mijn rekening. In ieder geval, hartelijk proficiat voor het geleverde materiaal en werk.”


FAMILIE D’HOOGE-DE RYNCK 10/05/2014
“Prima, duidelijk en vriendelijk. Er was voldoende opvolging en de mensen van de plaatsing waren zeer vriendelijk.”


FAMILIE BRAECKMAN 14/04/2014
“Zeer tevreden, veel informatie over de materialen, toestellen, enzovoort. Correcte en stipte naleving van de gemaakte afspraken. De werknemers gaan proper te werk en zijn vriendelijk. Tevens zijn het harde werkers.”


FAMILIE CLAEYS 13/04/2014
“Wij zijn over de hele lijn tevreden. Alle vragen werden snel beantwoord en iedereen is vriendelijk. We zijn heel tevreden met het resultaat en willen jullie graag bedanken voor de goede service.”


FAMILIE VAN HAVER 12/04/2014
“De verkoop is zeer goed en correct verlopen. De gemaakte afspraken van op de BIS beurs werden gerespecteerd. We goed wat kon en wat niet. De opmeting van de keuken werd volgens afspraak uitgevoerd. Alles werd binnen de afgesproken termijn geplaatst. Zeer goede vakmensen, proper werk en zeer gedienstig. De last minute wijzigingen werden zonder problemen opgelost. Bedankt Adrem team!”


FAMILIE LALOO-VAN WANSEELE 10/04/2014
“Heel vlot verlopen, vriendelijk onthaal en betrouwbare informatie. Heel goede opvolging via mail, telefoon en altijd vlug antwoord. Er wordt goed gezocht voor vlotte afhandeling eventuele problemen. Prijs-kwaliteit geen betere gevonden, dus waarom ergens anders gaan?”


FAMILIE VAN BENEDEN 05/04/2014
“De verkoop verliep vlot, niet te opdringerig, professionele aanpak. Er was snelle communicatie. Alle (kleine) problemen werden aangepakt en opgelost. Bedankt voor de mooie keuken!”

© Copyright - Adrem Keukens Eeklo - Wordpress Theme by Kriesi.at