Werkwijze

1 Kennismaking

Om u goed te kunnen helpen willen wij u graag wat beter leren kennen. In onze toonzaal bekijken we samen uw noden en wensen. We bespreken waarvoor uw nieuwe keuken zal worden gebruikt, of u een opstelling in gedachte heeft, welke toestellen u wenst, wat u mooi vindt, …. Eens we uw voorkeuren hebben begrepen, kunnen we samen met u de diverse mogelijkheden overlopen, u adviseren over ontwerp en kleur (keukentechnisch en esthetisch) en de eerste schetsen maken op millimeterpapier. Om u nog beter van dienst te zijn, raden wij u aan direct de maten van uw keuken mee te nemen, bijvoorbeeld op een grondplan.

2 Kiezen

Nadat u de tijd heeft genomen om de mogelijkheden af te wegen en uw keuze heeft gemaakt, maken we een definitief plan op. Op basis van het definitief plan bespreken we de levertermijn en plannen we de plaatsing bij u thuis. Indien u dit wenst, maken we er een totaalproject van, waarbij onze onderaannemers zorgen voor uw vloeren, wanden en plafonds. U gaat zorgeloos naar huis; vanaf dit moment volgen wij uw keukenproject verder op.

3 Opmeting

Alle keukens die wij leveren worden door ons opgemeten bij de klant thuis. Wij beschikken over de juiste apparatuur en kunnen na opmeting verantwoording nemen voor de juiste afmetingen van uw keuken. Na meting adviseren wij u eveneens over de voorbereidingswerken die u dient uit te voeren, zoals het plaatsen van leidingen en aansluitpunten. U bent op uw gemak en wij kunnen u een voorspoedige gang van zaken garanderen.

4 Detailplanning & bevestiging

Na opmeting wordt u uitgenodigd om de keuken bij ons in detail te bekijken en de order te bevestigen. Daarna plaatsen we de definitieve bestelling van de keuken, toestellen en accessoires zoals u ze heeft gekozen. U ontvangt de detailplanning en we overleggen met u over de exacte plaatsingsdatum.

5 Levering & plaatsing

Uw keuken wordt kort voor plaatsing geleverd. Afhankelijk van de samenstelling van uw keuken gebeurt de plaatsing in één, twee of drie dagen. Al snel na plaatsing zal u het genot van uw nieuwe Adrem Keuken ontdekken!

© Copyright - Adrem Keukens Eeklo - Wordpress Theme by Kriesi.at