Over Adrem

Uw droomkeuken

Het team van Adrem Keukens is een groep enthousiaste mensen die slechts 1 ding voor ogen hebben: u de keuken van uw dromen aanbieden. Van onze adviseurs tot onze installateurs, iedereen maakt er een erezaak van om u optimaal en in alle vertrouwen van dienst te zijn zodat u jarenlang kan genieten van uw keuken.

Uw keuken als tweede living

Geef uw keuken de plaats die zij verdient als centrale ontmoetingsplaats in huis. Een keuken heeft meerdere functies gekregen. Koken, eten, gezellig bijpraten, plannen,… Het is de plaats waar koken & gezelligheid elkaar ontmoeten. Een Adrem keuken kies je om in te leven.

Kwalitatief werk leveren is vanzelfsprekend, service is onze troef.


Kwaliteit & service

Adrem Keukens ontwerpt keukens die uitblinken in kwaliteit, functionaliteit en schoonheid.
Kom zeker eens langs in onze toonzaal te Eeklo. Wij engageren ons voor een vlotte samenwerking waarbij u en al uw wensen centraal staan.

Een keuken voor iedereen

Keukens van Adrem beantwoorden aan de eisen van vandaag en morgen. Ons assortiment is ingedeeld in drie stijlen: landelijk, klassiek en modern. Neem gerust een kijkje in de bijhorende brochures en op onze website. Voor een volledig gamma heten wij u van harte welkom in onze ruime toonzaal te Eeklo of Merelbeke.

© Copyright - Adrem Keukens Eeklo - Wordpress Theme by Kriesi.at